Dag 0, Tours

Euh Tours? “Ligt dat niet in Frankrijk” hoor ik jullie denken… Klopt! “Gingen jullie niet naar Denemarken? Legoland enzo?”… Klopt ook.

We konden niet vertrekken op het moment dat we wilden omdat Lukas een “beestje” in de vorm van een bacteriële infectie had meegenomen van op scoutskamp. Dat moest eerst beter worden. We zijn dan wel even op en af gereden naar Legoland (want beloofd is beloofd en Bram kon echt niet langer wachten)

Ook de weersverwachting speelde een rol. In Denemarken zien de voorspellingen er vooral nat uit… En als er iets is dat een kampeervakantie in het water kan doen vallen is het euh… Water 🙂

Backup plan : fietsen langs de Loire! Betere weersvoorstellingen, vooral plat en grote stukken verkeersvrij. Nadeel? We hebben hier 9 jaar geleden al eens gefietst met een Lukasje van 7 maand 🙂

Dus we zijn vandaag (mega file) naar Tours gereden. Tent opgezet, fietsen uitgeladen en een eerste keer buiten gekookt!

Tours 0km

Geplaatst in 2017 loire.

6 reacties

  1. Een goede, leuke en spannende (niet te spannend) fietsvakantie toe gewenst. Wij zitten weer eens in Schotland en die vakantie dreigt af en toe een beetje in het water te vallen door de aanwezigheid van teveel vallend water.
    Groeten, jan en Marja.

    • Oh zalig! Schotland! Geniet er met volle teugen van.. hopelijk toch ook af en toe zon 🙂

  2. Lieve alle 4,
    Een hele fijn nieuw fietsavontuur , veel,plezier en veel goed weer!??van ons

Reacties zijn gesloten.