Dag 3: de eerste keer in onze fietsgeschiedenis…

Complet

Nog nooit heeft een camping ons geweigerd… Spannend… Maar we lopen op de feiten vooruit…

Heel de nacht heeft het geregend! Zo blij met ons extra afdakje!

De tent nat ingepakt en vol goede moed vertrokken. Even van het rivierdal weg bracht ons langs een paar steile hellingen… Te steil voor Kaat en Lukas die regelmatig moesten afstappen. Deze route volgen was geen optie. Via de gps en kleine wegen zijn we terug naar het dak van de Vienne afgezakt. Plat ging het dan goed vooruit en tegen 17u hadden we 48km. Eindpunt Saumur!

Nog nooit heeft een camping ons geweigerd….

Tot nu. Een groot bord “complet” verwelkomde ons op de camping van Saumur… Andere fietsers hadden ons al gewaarschuwd voor de bizarre camping… “Je kan er pas op om 17u”, “je kan niet reserveren”,… Volgens mij hebben ze gewoon niet zo graag trekkers. Hij is ook eigendom van een Britse? keten. Voor een gezin met twee kinderen zou je toch nog een plekje kunnen vinden? Enfin, het was al 17u en we moesten nog een slaapplaats vinden! Dankzij de gps vonden we een “camping” op 5 km rijden. De camping bleek een camperplaats te zijn, helemaal geen camping! 18u en 50km op de teller. Kindjes die tot dan toe nog niet gezaagd hadden! Verder fietsen zat er niet in. Stoute schoenen aan en ons geïnstalleerd op de camperplaats. Aan de bareel een “ticket” gekocht en geregistreerd op het campernetwerk 🙂

Na een uurtje kan er iemand langs om te zeggen dat we op privéterrein waren voorbehouden voor campers. Toen we hem vertelden dat we betaald hadden aan de bareel vond hij het ok.

Geplaatst in Uncategorized.

6 reacties

  1. Ongelooflijk ! 50 km ! Ik denk dat weinig kinderen van jullie lleeftijd dit zouden kunnen doen !
    Proficiat ! Fantastisch Lukas en Kaat ! En vraag maar eens aan je papa en mama wat het woord “respect” betekent !

    Dit berichtje is voor Lukas en Kaat !

  2. Ongelooflijk dat ze jullie geweigerd hebben op die eerste camping ! Wat maakt nu een tentje min of meer uit. Wij vinden het hier ook een hele prestatie van Kaat en Lukas. Hopelijk wordt het weer een beetje beter de komende dagen.
    Dikke ????

  3. Helabakes ,
    En nu heeft ons Make , de 1ste keer in al jullie fietsjaren , een stevig traantje weggepinkt !!!

    ????

  4. Hallo stoere fietsers, dank voor jullie mooie fietsverhalen en foto’s. Ik geniet met volle teugen mee. Balen van die camping, maar ook dat hoort erbij. Hulde aan de kids voor hun doorzettingsvermogen, ook aan jullie trouwens.
    Mooi tarpje, trouwens.
    Veel fietsplezier toegewenst en ik kijk uit naar de volgende verhalen.
    Gegroet jan (en Marja natuurlijk).

Reacties zijn gesloten.