Dag 9: Chenonceau per boot

Deze nacht heeft het enorm hard gewaaid. Bijna iedereen werd er vaak wakker. Hij zorgde wel voor wat verkoeling tijdens de warme nacht. (Wat een verschil met een paar dagen geleden!) Gelukkig had Bram alle stormkoorden goed verankerd.

Er stonden niet veel km gepland dus er was wel tijd voor een partijtje minigolf voor vertrek.

Na een late en heel ontspannend start (Hanne en Bram genoten van koffie op terras terwijl de kindjes aan het minigolfen waren) doken we weer de heuvels in om richting de Cher te fietsen.

De route was fantastisch mooi. Heel heuvelachtig (sommige stukjes moest Kaat te voet doen)

Eenmaal aangekomen op de camping hebben we daar eerst gegeten (wacht het was zondag en we hadden zelf bijna niets meer bij)

Daarna zijn we met een boot langs het kasteel van Chenonceau gevaren. Nu konden we vergelijken, wie had de beste deal gedaan. Diana van Poitiers die Chenonceau ruilde voor Chaumont, of Catharina de Medici die verhuisde naar Chenonceau ? De meningen hier zijn verdeeld 🙂

Alleszins een heel leuk dagje met een heel toeristisch kantje!

Morgen weer de heuvels over naar de Loire! Naar het kasteel van Chaumont dat we met de wagen hebben bezocht.

Geplaatst in 2017 loire.

Eén reactie

  1. Een toeristisch dagje dat mag ook wel eens als afwisseling. De kindjes zullen wel genoten hebben. Het weer ziet er ook goed uit?… een heel verschil met de vorige (natte) dagen. Hopelijk blijft het zo. Ik kijk uit naar jullie volgende verslag. Dikke ?

Reacties zijn gesloten.