Dag 14: onze gevallen engel, part two

Dreigende wolken, lekker warm, mooie wegen, asfalt, gravel, dijken, .. vandaag hebben we het allemaal gehad! Maar vooral een leuk tempo. Het lijkt erop dat we na twee weken fietsen allemaal een betere conditie hebben gekregen.

Kaatje stond er van versteld dat we al zoveel kilometer gedaan hadden tijdens de picknick, al 30! We moesten er nog maar 10 doen

Tijdens die 10 reden Kaat en Bram naar elkaar.. dan tegen elkaar en Kaat viel… Het was een serieuze totter! Gelukkig zijn we er wel op voorzien. Als je zoveel fietst is er altijd wel kans dat er iemand valt…

Gelukkig alleen weet schaafwonden en een Kaat die heel erg is verschoten! Als een echte stoere meid heeft ze de laatste kilometers doorgefietst.

Een chipje op de camping maakte veel goed. Een eens op de speeltuin was de valpartij al helemaal vergeten!

Vanavond is er nog een toneelvoorstelling op de camping.

Bram vraagt zich af of hij na 5 maand fietsen nog altijd met evenveel plezier de tent zal rechtzetten 🙂 dat avontuur komt ook dichterbij!

Wat het weer betreft is de keuze voor de Loire en Frankrijk wel goed. We checken af en toe het weer nog eens in Denemarken en dat is toch een pak slechter, kouder en natter.

Châteauneuf-sur-Loire, 41km

Update: er was nog een toneel op de camping van een rondtrekkend gezelschap. Muziek, clownerie, het was heel leuk om te zien! Het zijn deze kleine toevalligheden die fietsreizen zo mooi maken!

Geplaatst in 2017 loire.

6 reacties

  1. Ik draag nog altijd de vruchten van het vele vallen doen ik klein en jong was. Ik kan het nog steeds goed op mijn 67. Dit meen ik echt. Ben weer gevallen op terugweg van wommelgem en ik val steeds goed. Dus kaat en lucas ga maar door met vallen tot je het onder de knie hebt

  2. Oh Kaatje, dat is echt wel pech!! Waarom moet papa daar nu rijden als jij er net ook wil zijn… al goed dat het maar enkel schaafwonden zijn, maar die doen zeker zoveel pijn… jullie zijn zo super flink en dapper!

    Hopelijk hebben jullie lekker genoten van het toneel en kunnen jullie morgen weer met frisse energie op jullie fiets kruipen!! ??????‍♀️?

    Dikke kussen vanuit Spanje, waar het veeeeel te warm is om te fietsen (daarstraks 42 gr in de zon…) ☀️???

  3. Lieve alle vier,

    Wat een fantastisch fietsclubje hebben jullie !
    Ongelooflijk,elke keer terug de fiets op,met nieuwe moed de trappers laten ronddraaien en gelukkig niet te veel : een goeie petotter vallen…
    Maar Kaat ,jij ben zó flink,hoedje af,want fietsen met een geschaafde knie moet toch wel wat pijn doen !

    Ik kijk al uit naar jullie avonturen van vandaag !
    Fiets ze !
    Dikke zoenen van tante Leen???

Reacties zijn gesloten.