Dag 90: Daar is de cavalerie!!

Zaterdag 2 juni: Bram zijn wiel baart ons zorgen. De camping ook. We willen graag de tijd nemen om de fietsen onder handen te nemen en we verwachten ook de cavalerie om ons uit de nood te komen halen.

Daarvoor rijden we nog 20km naar een andere camping. Het constant tikken van losse spaken herrinert ons dat we rustig moeten rijden. Hopelijk houdt het wiel het nog even, de cavalerie is bijna daar!

Op de camping huren we een bungalow, niet uit noodzaak voor het slechte weer maar wel om echt even te rusten. Dan, in de namiddag rijden Peter en Greet, de opa en oma van Kaat en Lukas, de oprit van de camping op!! (Bezoek was al langer gepland maar kwam nu echt goed uit!)

Wat leuk om elkaar terug te zien!! We installeren ons in de bungalow en rijden dan -met het achterwiel van Bram in de koffer- naar de winkel. Wat een luxe! Met een wagen vliegen de kilometers voorbij. Het wiel droppen we bij een fietsenmaker in Limoux. Dat mogen we dinsdag gaan halen. Zonder de wagen is het een vreselijke ingewikkelde situatie om het wiel,of de fiets, daar te krijgen. Nu rijden we eventjes op en af. Het doet ons nadenken over de luxe die we thuis hebben.

Er volgen nog meer verrassingen! De cavalerie blijkt ook postbode te zijn! Twee leuke boeken met teksten en tekeningen van de klasgenoten van Kaat en Lukas. Een ideetje van Kelly en Natalie. (Superidee dames)

Dit boek is meer dan een miljoen waard!

Lukas en Kaat zijn superblij! Terwijl Lukas door zijn boek bladert zucht hij oprecht gelukkig dat dit boek toch meer waard is dan een miljoen. Kaat laat fier haar boek aan iedereen zien met een enorme blije glimlach op haar gezicht.

Natuurlijk hadden Opa en Oma nog wat cadeautjes bij.

Bram en Hanne laten zich verwennen. Aperitief op het terras, Opa en Oma die koken…

Bizar, we hebben 2300km gefietst. Als we vanuit Lissabon recht naar Wommelgem waren gefietst zouden we nu ongeveer thuis zijn!

En oh ja, Opa en Oma hebben propere kleren bij!

Op de camping “Domaine d’Arnauteille” sluit Lukas snel vriendschap met de hond

Daar is de cavalerie!

Oma terugzien!

Opa en Oma op bezoek

Kaat knutselt op haar kamertje

Lukas heeft wat nieuw speelgoed

Avondeten

Wat een verrassing!!

Lukas laat zijn boek niet meer los…

Kaat toont aan iedereen vol enthousiasme haar boek

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

10 reacties

  1. Ik ben blij dat jullie aan me denken. Dankuwel voor het boek.??‍♀️?
    ????????♥️??
    Ik mis jullie❤️????????????
    Kaat.

  2. Oh zo leuk dat jullie bezoek hebben! Blijven oma en opa ook slapen op de camping?

      • Zal ik onthouden. Onze bestemming voor citytrips worden dus uitgebreid van hotels naar campings…… ? ?

  3. Ik krijg tranen in mijn ogen te zien hoe blij het weerzien is. Kan me maar den klein beetje inbeelden hoe fijn het moet zijn elkaar weer even in het echt te zien…
    Geniet ervan en laat jullie maar goed verwennen door oma en opa! Dat hebben ze al 3 maanden opgespaard ?? Dikke kussen!! X

  4. Heel ontroerend ! Wat gaat het weerzien bij thuiskomst dan wel zijn .
    Wat een geluk dat ze op het goede moment daar waren zo kon het wiel op de juiste plaats geraken zonder verdere problemen.
    En de kinderen super blij met het boek en het weerzien . Geniet verder van jullie bezoek .

  5. Zo leuk de foto’s! De klasgenootjes hebben met veel plezier gewerkt aan de boeken.
    Geniet van jullie hoog bezoek!! XxX

  6. Niet eerlijk. Nu moeten wij ons make en pakte missen! ?
    Nog heel veel plezier en geniet maar van de vrijheid, de prachtige uitzichten en van elkaar.

  7. Dag Lukas (en Kaat, en de mama en de papa ook natuurlijk),
    We vinden het heel plezant dat jij zo blij bent met het boek ! Dat miljoen zullen we achteraf dan wel even afrekenen…

    Op school is het hier (af en toe) ook wel leuk. Gisteren, maandag 4 juni, zeker, want toen zijn we in Lier gaan zwemmen ! We hebben ook al een bezoek gebracht aan de stad Antwerpen – waar we zelf de gids speelden – en aan een blote voetenpad. Hoogstwaarschijnlijk zouden die uitstappen met jou erbij nóg veel leuker zijn geweest. Maar geen nood, dan doen we die het volgend schooljaar gewoon nog een keer.
    Behalve op uitstap gaan vieren we massa’s verjaardagen, knutselen we er op los en leren we hier soms ook nog wel eens iets nieuws : kommagetallen tot op 0,001 nauwkeurig, over tandwielen, een eigen spreekbeurt over iets van de zee,… Je ziet, je bent niet de enige die af en toe eens wat moet werken voor de school. Spijtig, spijtig, spijtig,…
    Wij zijn ondertussen aan onze laatste maand in het vierde leerjaar begonnen, maar we blijven met veel plezier jou verhalen en foto’s van onderweg lezen en bekijken. Hou ons op de hoogte !

    Groeten vanuit Wommelgem,
    Heel veel groeten vanuit het vierde leerjaar !

    Louis, Elin, Jolien, Samuel, Sterre ,Saar, Seppe, Thomas, Mathias, Mattis, Yente, Finne, Anna, Nona-Charlotte, Floor, Joren, Zita, Marième, Matéo, Sander, Hanne, Luka, Mauro, Rune en Noah (en meester Wouter)

Reacties zijn gesloten.