Dag 4, “en de straten zijn hier geplaveid met…”

Aldi’s!
Het lijkt wel of elk boerengat er minstens twee heeft! Goed voor ons. Geen kilometers met onnodige ballast, gewoon 5km voor de camping avondeten kopen. En ineens een helm voor Lukas als hij op zijn follow-me zit.

De GPS doet het wel goed, maar het ventje dat de paarse lijn volgt moet ook geconcentreerd blijven. Nu was dit ventje vandaag opgestaan met barstende hoofdpijn. Veel te weinig (water) gedronken gisteren! Niets dat een dafalganeke niet kan oplossen. Veel drinken, zonnehoedje op en op de tanden bijten… Helaas het paarse lijntje niet gevolgd bij het uitrijden van Aachen met de nodige dosis avontuur tot gevolg..

Gelukkig waren er onderweg, ijsjes in alle maten en soorten. Elk Duits boerengat blijkt buiten een Aldi ook een ijssalon of twee te hebben. (Om nog maar te zwijgen van die konditorei waar je koffie kan drinken terwijl je geniet van een koffiekoek op het terras!)

In Düren vonden we in het stadspark ook een leuke speeltuin voor de kindjes. Papa zet koffie, kindjes spelen… iedereen gelukkig!

Lukas doet het trouwens enorm goed op de followe-me!

20130715-221723.jpg

20130715-221644.jpg

Geplaatst in 2013, Wenen.