Dag 123, 124: 4 maanden op de fiets!!

Donderdag 5 juli: vandaag zijn we exact 4 maand onderweg! Traditiegetrouw vieren we daar soort gelegenheden (4 maand onderweg en we hebben al tradities ?) met een kaarsje en een lekkere knabbel!

Dat deed wel goed wat vandaag ondervonden we aan de lijve dat Bretagne niet plat is! Niets in vergelijking met Spanje, maar we voelden het toch. Gelukkig doen we dat graag, zo bergop maar vooral bergaf ?

We zijn best blij dat we besloten hebben om niet verder naar Roscoff te fietsen maar in de plaats daarvan naar St Malo. De route is een pak minder toeristisch. We komen maar zelden andere trekkers tegen. We hebben hier het gevoel van rust.

Onze camping is vandaag weer iets bijzonder. Betalen en de sleutel van het sanitair afhalen gebeurde in het gemeentehuis. Het terrein bestaat uit zes plekken, groot kan je dat niet noemen. Behalve wij staat er nog één caravan. Rustig is het wel!

Vrijdag 6 juli: Opgestaan met veel mist en snel ingepakt. Vlug terug naar de Mairie om de sleutel te gaan afgeven en dan in volle vaart richting Saint Malo. Een heel gevarieerd maar vooral heuvelachtig parcours legden we in een leuke vaart af. Onderweg genietend van de mooie natuur, de openheid, de gezonde lucht…

Lukas heeft nog eens de gelegenheid gehad om een vredesboodschap achter te laten.

En op de camping hebben we ons geïnstalleerd achter onze tablet om de historische match tegen Brazilië te zien! Twee andere Belgische dames kwamen bij ons zitten ????

Vier maand onderweg!

Pannenkoeken in de mist

Sleutel terug afgegeven!

Fietspech! Lintje tussen tandwielen gedraaid!

Boosdoener (lintje, niet Bram)

Onze eerste wegwijzer naar St Malo

Brazilië-België

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

12 reacties

  1. Lieve fietsers,
    Wat een mijlpaal weeral… 4 maanden op de fiets! Groot gelijk dat jullie dat vieren met een kaarsje en een pateeke ?
    Welke vlag wappert er nu mee aan jullie vlaggenstok, die met zwart en wit?
    De heuvels die jullie nu moeten trotseren zullen wel niets zijn ivm de bergen in Spanje, maar je moet het toch maar doen…
    Ook hier houden we dagelijks gevechten met muggen allerhande… dat zal dan de zomer zijn zeker ??
    Ik geniet elke keer van jullie leuke verhalen en wondermooie foto’s… zalig dat jullie die indrukken in ‘real life’ kunnen opdoen…
    Hier zit de eerste week van de grote vakantie er op… Katrijn en Mare hebben een kookkampje gedaan… dat zou Kaat zeker ook super gevonden hebben!!
    Doe nog lekker verder en een dikke kus voor jullie vier ??????

    • Zwart en wit is de vlag van Bretagne! De heuvels nu zijn inderdaad bijna niet te vergelijken met wat we in Spanje zijn tegengekomen ?
      Zalig, een kookkamp! Zou Kaat inderdaad ook fijn vinden!
      Doe iedereen ginder veel groetjes!!

    • Thanks Sean! We wouldn’t have made it this far without our helinox chairs, which we discovered thanks to you ?

  2. Wij zijn na twee maanden Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Duitsland weer thuis met ruim 3000 km in de benen. Als ik zo naar jullie foto’s kijk heb ik heel erg heimwee naar het trekken. Heel veel plezier nog!

  3. Frankrijk is een zeer mooi land. Moesten er daar geen fransmannen wonen, ik ging er ook eens op vakantie

Reacties zijn gesloten.