… is half gewonnen??

Het is gisteren beginnen regenen rond 23 uur.  We hebben gelukkig nog een super geslaagde avond gehad! Lukas had wat moeite om in te slapen (te licht en te veel lawaai op de camping). Kaat lag al snel te knorren!

Deze ochtend was het nog altijd aan het regenen! We ‘hadden de bui al zien hangen’ en hadden gelukkig ons ontbijt meegenomen  in de tent. Op die manier konden we toch gezellig en (relatief) droog ontbijten.image

Vertrekken met de fiets zat er duidelijk niet in deze ochtend… Je moet toch minstens even een droge periode hebben  tussen de buien door om de tent deftig te kunnen afbreken.
image

En droog zou het niet gauw worden beloofde de buienradar! Het zou dus sowieso een verplichte rustdag worden!

Nu gaat onze tent al een paar jaar mee en blijkbaar is ze toch niet meer zo waterdicht als in het begin. Hier en daar kwam er langzaam wat water door. Gelukkig bleef het slaapgedeelte droog, maar het grondzeil en de voortent konden niet op tegen die constante regenval!image

Gelukkig zijn we nog zo dicht bij huis en kunnen we rekenen op Peter en Greet om ons (weer eens) te komen redden! Alles snel en kletsnat ingepakt. Een half uurtje later zaten we gezellig iets te eten en te drinken bij de abdij van Postel. Weer een half uurtje later werden we dan terug thuis afgezet.

En dan kwam de cavalerie!

Best vreemd om na een dag al terug thuis te zijn. Maar dit is zeker niet het einde van onze tocht! In dit sch**tweer konden we echt niet verder fietsen en om op 70km van thuis uit te regenen in de tent hadden we ook geen zin. Daarom wachten we gewoon op een beetje beter weer om vanuit Lommel verder te fietsen. Het geeft ons ineens de mogelijkheid om het iPad en fotoverhaal op te lossen.(vanaf nu dus wel foto’s!)

Over een paar dagen zijn we weer weg 🙂

Geplaatst in 2014, Bodensee.

3 reacties

  1. Alle begin is soms moeilijk.
    Alle succes voor de komende tijd!
    Wij volgen jullie .
    Dikke kussen voor groot en klein van tante Leen en oom Paul

  2. Veel succes en ik volg vanuit Tholen jullie belevenissen

    Tante Monik Van Dommelen

Reacties zijn gesloten.