Dag 23: Terug bij de auto

De laatste etappe… De laatste 50km… Gemotiveerd waren we om 9:30 al aan het fietsen. We reden over de oude brug richting Fredericia. Mooi was de route niet echt, drukker, grotere banen, bebouwing en industrie. Er waren wel wat stukken mooi, maar in vergelijking met de rest van de route…

In Kolding zijn we even door het centrum gefietst en hebben we twee speelgoedwinkels bezocht ☺️

Daarna volgden we een grote baan tot de afslag naar de camping. Bekend terrein!

Op de camping kregen we met een bon nog wat korting en een mooi rustig plekje achteraan de camping. Gelukkig in de schaduw want ook hier stijgen de temperaturen. Gelukkig niet zoals in België. Het koelt hier ook lekker af eens de zon onder gaat.

Het was een blij weerzien met de auto en de souvenirs uit het Lego House!

We kijken uit naar de rustdag morgen!

We werden ook nog even aangesproken door een Nederlandse die met haar man en twee kindjes morgen aan de route begint! Toch een beetje jaloers dat zij nog aan hun avontuur mogen beginnen 😉 Veel fietsplezier Marieke en co!

Morgen posten we nog foto’s, maar Bram vindt het juiste kabeltje niet🙄

Geplaatst in 2020 Ostzee.

Eén reactie

  1. Heerlijk ! Geniet er nog wat van !
    En dan uitkijken naar een nieuw avontuur !

    Liefs en dikke💋💋💋
    Oma Leen

Reacties zijn gesloten.