Dag 1: Of wel? Of ni? Of wel? Of ni?

Of waarheen? Wanneer? Hoe?

Fietsvakantie 2021 staat nu al in ons geheugen gegrift als de minst voorbereide, meest impulsieve, last-minute fietsvakantie ooit.

Corona, vermoeidheid, druk, kinderen lang op kamp, leuke andere uitstappen… Het zorgde er allemaal voor dat we eigenlijk pas gisterenmiddag onze bestemming hebben gekozen… Denemarken!

Denemarken dankzij Lukas en Kaat. Dit jaar hebben we een extra passagier, onze hond Betty. Dus extra gerief (fietskar, eten, leiband,…) om in de auto te krijgen. Kaat en Lukas hebben ons overtuigd dat alles in de auto past!

Geen route voorbereid, ingepakt op automatische piloot. Niks gereserveerd. Geen plan, alleen een bestemming….

Rond 16u vertrokken, helemaal door Nederland richting Emmen om daar na ons avondmaal de grens met Duitsland over te steken.

Elke 2 uur stoppen om Betty uit te laten. Een heel ander ritme.

Controle aan de Deense grens. Coronapaspoort moeten tonen.

Uiteindelijk kwamen we rond de ochtend aan de camping waar we vorig jaar stonden. Die zat ei-vol, dus beslist om ineens naar Billund door te rijden en te beginnen met de beloning!

Legoland camping: buiten het thema, de properheid en tja, het is in Billund hebben we ontdekt dat er een hondenloosloopbos is! Heerlijk voor Betty.

Nadat ze echt niet wist wat er aan de hand was vorige nacht is het zo mooi om te zien dat ze hier haar energie kwijt kan

Ondertussen ook gemerkt dat we echt vanalles vergeten zijn… Niks levensnoodzakelijk (tot je het nodig hebt, site met de blog niet geupdated,…)

We zien wel hoe het loopt!

Billund 0km

Geplaatst in 2021 Denemarken en getagd met .

9 reacties

  1. Hallo allemaal, fijn om te lezen dat jullie terug op avontuur zijn. Maak er een leuke trip van. Heel veel plezier gewenst! Groetjes van ons allemaal: Gert, Sally, Stijn, Amber, Hanne.

  2. Dat worden vast en zeker mooie avonturen! En jullie verhalen zullen zeker een lichtpuntje zijn in onze quarantaine 🙄
    Wees voorzichtig, dikke knuffels en geniet geniet geniet!
    😘😘😘

  3. En floeps… daar is ie weer… de fietskarbonkel… uit het niets in m’n mailbox…. Maar blijkbaar floept jullie vakantie ook ineens uit het niets… in elk geval, veel plezier Jullie allemaal!
    Grtjs
    Dirk

  4. Oh, wat heelijk ! Leuke verhalen en blije gezichten !
    Geniet ervan en wees voorzichtig ! Dikke💋💋💋voor alle 4!

    Oma Leen

  5. Eindelijk weg .. ribbeDebietjes !
    Geniet van jullie vakantie !
    Ik kijk in elk geval uit naar de leuke foto’s , de dagelijkse verslagen van de onvermoeibare reporter ,
    en de commentaren van de jaarlijkse supporters !

    Wees voorzichtig 💋💋💋 van oma

  6. Eindelijk weg … ribbeDebietjes !!!🥰🥰🥰

    Geniet van jullie vakantie !
    Weet dat ik geniet van de leuke foto’s , van de reportages van die onvermoeibare reporter en van de commentaren van jullie trouwe volgelingen 😃😃😃

    Wees toch voorzichtig hé! 💋💋💋

  7. Ik vroeg me eergisteren nog af wat het nu geworden was: wel of geen reis en indien wel, naar waar. Et voilà, een avontuur ‘op den bots’ :D. Veel plezier, energie, verwondering en wat survival (met die vergeten zaken)!

Reacties zijn gesloten.