Dag 6: Beslissingen

De weerapp van DMI gaf al sinds gisteren waarschuwingen voor hagel, rukwinden en hevige stortbuien.

Op de weerkaart zagen we de donkerrode onweders soms rakelings langs Billund passeren… We bleven gespaard… tot deze nacht. Rond 1:30 brak de hel los, donder bliksem, hevige regen!! Gelukkig duurde het maar een goede 45 minuten.

Deze ochtend hebben we ook beslist wat we zouden doen.

Fietsen!

Geen extra dagen op de camping blijven, ondanks dat iedereen het hier zo ongelofelijk naar zijn zin heeft. Betty is het ritme gewoon, de kinderen hebben fantastische speeltuinen en leuke legosets om mee te spelen, Bram en Hanne relaxen in hun stoeltjes, genieten van de rust. We staan helemaal alleen in dit stukje van de camping. Overdag is er ook geen kat, dan zit iedereen in Legoland volgens ons.

Dus: fietsen. De auto hebben we long-term geparkeerd op de luchthaven. (Een leuke wandeling van 4km terug naar de camping, gelukkig was er ook een gratis shuttlebus die Bram al van P9 tot aan de luchthaven bracht.

Verder laden we vandaag alles in en nemen we een laatste rustdag!

Als alles meezit zijn we morgen op weg!

Geplaatst in 2021 Denemarken, Uncategorized en getagd met .

3 reacties

  1. Goeie fietsreis allemaal !
    En …
    Lukas en Kaat …niet te snel fietsen voor jullie oudjes hé! 😂😂😂

    💋. Oma

  2. Peter gaf de tip dat jullie terug een blog bijhouden. Hoe spannend allemaal om zo onvoorbereid te vertrekken. Veel succes met het kamperen en fietsen met de hond. We horen jullie tips graag want zijn volgende week hetzelfde van plan.
    We duimen voor droog weer en kijken uit naar meer foto’s en avonturenverhalen.

Reacties zijn gesloten.