Dag 15: een duur 💩

Chill. Zo begon de dag. Rustig opruimen, twee tasjes koffie, wat lezen of gamen op de iPad.

Een bezoekje aan het mooie vissersdorpje Nibe en een picknick aan de fjord na de volle 3km te hebben gefietst.

Verder over trage wegen naar Aalborg. Kaat moest dringend naar het toilet, dus wij in ijltempo naar de camping. Daar bleken de toiletten met een code te zijn. Supersnel inchecken ging niet, we vonden de receptie niet. Allemaal nogal vreemd. De helft van de camping was afgezet… Uiteindelijk toch iemand te pakken gekregen, betaald als de bliksem de code ingevoerd voor het toilet en een Kaat die heel opgelucht buiten kwam… Een Hanne die nogal vreemd keek toen ook zij uit het toiletgebouw kwam. “Hier blijven we niet” – we hebben al veel gezien… Maar dit wilden we niet. Zeker niet omdat er 1km verder een alternatief is! Dus we hebben een nacht betaald, Kaat is naar het toilet geweest en wij zijn dan doorgereden naar de volgende camping…

Proper, vlakbij een zwemmeer! De tenten staan wel wat dichter op elkaar.

Bram en Kaat zijn allebei gaan zwemmen… Enorm koud maar echt leuk!

Onze kampeerplek ligt vlak naast het oorlogsmuseum van Aalborg. We hebben zicht op een aantal tanks en kanonnen. En nu blijkt ’s avonds de lokale fanfare daar ook haar repetitielokaal te hebben en worden we vergast op een onverwacht concert!

Betty begint meer en meer haar draai te vinden. Ze wordt nog een echte Deense Dog 😁

Wat betreft de route… Die gaan we links laten liggen. We hebben tips gekregen van een route die ons iets sneller aan de kust brengt. Op die manier fietsen we wat langer langs de kust en de -naar het schijnt- mooie dorpjes.

Geplaatst in 2021 Denemarken en getagd met , .

Eén reactie

  1. Deense dog 🤣
    Wat een torso 🤪🙈
    Ziet er weer allemaal super mooi leuk gezellig en tof uit 😎👌🏻
    Fijne verdere reis en hou het veilig😘❤️

Reacties zijn gesloten.