Dag 18: Tordenbyger en skybrud

Terug naar ons weer van het begin van de fietstocht! Deze ochtend snel de tent ingepakt en tijdens een bui even geschuild en ontbeten in de mooie ruimte van de camping.

Na de regen, vol goede moed vertrokken voor een langere etappe. Door de regen waren we wel later vertrokken dan voorzien. Daarbij zat de moraal bij Kaat en Lukas heel laag… Rond 14u dan toch maar een camping gezocht… En maar goed ook zou blijken!

Ondanks de zon zagen we in de verte ook een enorme imposante grijze massa in onze richting drijven. Dan hoorden we ook nog donder! Vlug, in ijltempo de tent opgezet (die nog moest drogen omdat we ze naar hadden ingepakt!)

Dankzij de wind droogde de tent langs binnen in een paar minuten en gelukkig… Nog geen 10′ nadat ze helemaal stond een droog was begin het te onweren! Onverwacht samen gezellig in de tent, beetje rusten, slapen, lezen… Ondertussen is de wolkbreuk overgegaan in een gestage regen die nu al een paar uur aanhoudt…en volgend de weerkaart komt er nog niet snel een einde aan!

Dus gelukkig dat de kinderen en dipje hadden, dat er vlakbij een camping was! Anders hadden we nog uren in de gietende regen gereden zonder garantie dat onze tent nog kon drogen!

Geplaatst in 2021 Denemarken en getagd met .