Dag 2: kindjes met zadelpijn

Midden in de nacht werden we wakker van een ongeloofelijk hard onweer…. Heel lokaal en heel nat. Gelukkig stond de tent een beetje hoger en stroomde het water goed weg. Toch was het voor Bram en Hanne bang afwachten of er geen water in de tent zou stromen. Half wakend en af en toe opgeschrikt van een oorverdovende donder vlak boven de tent kunnen we niet spreken van goede nachtrust… De kindjes hebben overal doorgeslapen!

Tegen 7u30 hield het op met regenen en ging Bram zoals een goede Belg betaamt op zondag pistolekes halen bij de bakker (te voet het dorp in want de slagboom was nog dicht)

Na een gezellig ontbijt (met vers gezette koffie) vetrokken we naar Traben Trabach. We konden goed doorrijden, maar daar aangekomen begon Kaatje toch te klagen van zadelpijn… die ze op de speeltuin al snel vergeten was. Onder een grijze hemel stelde het stadje niet veel voor, maar de koffie en orangensaft smaakten er op het terrasje niet slechter door. 

    
    
    
    
   
In de namiddag begon Hanne het ineens heel moeilijk te krijgen, ze geraakte nog maar amper vooruit! Serieus dipje dacht Bram… maar bij nadar inzien stond gewoon de band van Kaatje haar fiets plat! Enfin, 2 platte banden op twee dagen… wat een mooi gemiddelde!

Na nog een tiental kilometer en een paar speeltuinen verder waren de kindjes op van het meefietsen. Nu ze niet meer in de kar kunnen rusten vooreen paar uur merken we wel dat ze snel moe zijn, om nog maar te zwijgen van Kaat en haar zadelpijn!

Op de camping aangekomen (zonder zwembad, maar met speeltuintje) snel de tent opgezet om daarna iets te gaan eten op restaurant. Laat is het niet geworden, na een verhaaltje van Bram over Flip De Sprinkhaan vielen de twee pateekes al snel in slaap.

   
 

Geplaatst in 2015, Fietspech, Ring 1, Uncategorized.

Eén reactie

  1. Hallo kampioenen!!!! Vanuit het verre Dordrecht volgen we met spanning en veel plezier jullie avonturen! Wat een belevenis weer en wat een “courage”, fantastisch! Veel plezier en mooi weer ook en tot gauw! Dikke knuffels voor jullie van ons, oma Anne en opa Arend ????????

Reacties zijn gesloten.