Dag 6: een dag zonder…

… Zonder fietspech 🙂 hopelijk houden de fietsen het nu even uit.

We rijden nu al heel de tijd met zalig fietsweer, lekker warm maar onder een wolkendek. Het enige nadeel is dat ons zonnepaneeltje maar op halve kracht werkt. Toch zijn we al een tijdje weg en hebben we nog geen enkel stopcontact nodig gehad. De kindjes kijken nochtans wel elke avond wat op de iPad (ze zijn nu fan van Star Wars, A New Hope)

We werden deze ochtend “aangevallen” door een bende puberende eenden en mama-eend die blijkbaar gewoon zijn om gevoerd te worden door campinggasten. En ik overdrijf niet als ik zeg dat de meest stoutmoedige eend op 10cm van de tentingang zat!

Vandaag ging alles echt goed, behalve dan dan dat we op de camping zijn vergeten te betalen! Gelukkig had Hanne het tijdens ons ontbijtje bij de bakker door en konden we nog snel langs de camping om onze schuld te vereffenen en nog even gebruik te maken van hun sanitair 🙂

Ondertussen reden we een tweede keer onder een bouwwerf van een brug. Voor Lukas (en Bram, ja zelfs voor Hanne en Kaat) erg indrukwekkend!

In de winkel is er nu telkens iemand van de kindjes “zoutmeester” en mag het “zoutje” kiezen voor de apero. Geweldig vinden ze dat!

Mooie asfvalt, leuke banen en een enorm mooi dal van de Lahn bracht ons tot in Leun waar we op een heel rustige kano-camping onze tent hebben neergepoot. Avondeten: verse pasta met pecorino en olijfjes.

Er was hier gelukkig een klein winkeltje zodat ons Kaatje toch nog haar ijsje kreeg.

Een voldane dag met 55km op de teller.

   
    
    
   

Geplaatst in 2015, Ring 1.

4 reacties

  1. Na het slechte fiets-verhaaltje van gisteren wil ik toch effe mijn respect betuigen aan die twee kleine prutskes.
    Dikke Chapeau om dat allemaal zelf te fietsen!!
    Ps als je t gaat voorlezen miss beter stoere bink en super prinses van maken dan kleine prutskes 😉

  2. Gelukkig dat ‘de’ fiets terug in orde is en dat jullie nu met een gerust hart verder kunnen rijden! 🚵🚵🚴🚴
    Vorig jaar waren wij ook op vakantie in Cochem en we weten dus ook hoe mooi het daar is. Bergaf heeft o. Marc daar de remmen van zijn elektrische fiets toen verbrand.
    Door, dankzij, de kapotte spaken, hebben jullie ook met een Duitse trein kunnen rijden want jullie anders misschien niet zouden gedaan hebben. Ook hier zijn jullie alweer een ervaring rijker!
    Geniet nog verder van jullie prachtige fietsreis. Wij kijken met spanning uit naar jullie verhalen en foto’s ☀️ 😘

  3. Weeral een dagje goed gefietst!!
    En natuurlijk is er overal wel een ijsje te vinden… En anders moeten jullie toch een beetje verder fietsen… Voor prinses Kaat!!
    Koning Lukas, dikke duim!! Binnen een paar jaar kan jij mee doen aan de ronde van Frankrijk!!
    Dikke zoenen xxx

Reacties zijn gesloten.