Dag 7: old timers en het vakantiegevoel

Het was een superleuke fietsdag vandaag! De kilometertjes passeerden vlot in het schone Lahndal! Na nog geen uurtje fietsen zagen we ons eerste eiscafé. Omdat ons Kaatje gisteren geen ijsje heeft gekregen moesten we daar wel stoppen 🙂
Vreemd hoe we nu niet eens meer opkijken van een hellingen (zelfs niet van een steile waar sommige mensen afstappen) terwijl we langs de Moezel bij elk bergopje nog vloekten. De conditie komt terug 🙂
Lukas heeft intussen door dat de eerste letters op de Duitse nummerplaten wil zeggen vanwaar ze komen… Bram hoort nu regelmatig de vraag waarvoor bepaalde letters staan.
Er wordt ook vaak gezongen op de fiets, de kindjes hun favoriet is “ken je de historie van een ouwe Chinees”.
We krijgen ook veel bekijks van de mensen. Ze hebben nog niet zo vaak deze fietsopstelling gezien!
Lukas en Kaat zeggen nu al spontaan ” danke” en “bitte” tegen de mensen.
De camping vandaag was wat minder… Veel te veel volk wegens een of ander oldtimer festival. Niet echt ons ding maar er was een zwemmeer een strandje en een speeltuin. De kindjes hebben zich dus enorm goed geamuseerd!
Op het menu stond er voor vandaag de eerste keer Duitse worst 🙂 en hij viel in de smaak bij de kindjes!
40 km

   
    
    
   

Geplaatst in Uncategorized.

4 reacties

  1. Hey,

    Leuk te lezen en te zien dat het fietsen samen met de kids zo goed meevalt. Chapeau voor iedereen !

    Groetjes,

    Griet

  2. Ik kan me inbeelden dat jullie nogal aangekeken worden. De mensen denken dat de ouders zich laten voortduwen door hun kinderen.
    Vandaag met moeke naar wom gefietst. Terug braambessen geplukt. Er is een klein pakje toegekomen uit china.

  3. Dag allemaal, wat fijn dat alles nu naar wens verloopt! Als ik jullie verhaaltjes lees heb ik echt zo’n grote bewondering voor jullie 4, Als ik boven op de fiets een half uurtje zit en trap natuurlijk??????ben ik doefe????! Maar ja ik ben ook geen 20 meer he……. Oh ja jullie ook niet meer natuurlijk??????grapje he!!!! Ik kijk uit naar jullie avonturen morgen , veel plezier en dikke zoenen van ons????????

Reacties zijn gesloten.