Dag 19: afwisseling in route

Vandaag hebben we alle kanalen, rivieren en andere waterwegen achter ons gelaten… De route leidde ons de heuvels van Bourgogne in. Misschien wel net wat we nodig hadden. Het was voor Lukas wel wat zwaar, dus hebben we hem (of liever zijn fiets) terug aan de follow-me gehangen.

Het was echt leuk om eens bergop te rijden en te kunnen genieten van een afdaling. Het was wel een pak zwaarder dan langs het kanaal. Toch was het een van de mooiste fietspaden tot hiertoe met vergezichten, afwisselende landschappen, velden, heggen, roofvogels in plaats van reigers 😉

Het was zwaar en we hebben goed doorgereden. Bram en Hanne waren dus best uitgeput toen we op de camping aankwamen. De kindjes hadden weer geluk. Er waren twee grote waterglijbanen van de gemeente en op de camping een zwembad. Er is dus weer heel wat afgeplonst.

Het is en blijft fietsen in functie van de kindjes. Als ze later wat groter zijn kunnen we dan misschien eens het stadje bezoeken in plaats van het zwembad 🙂

Het is een rustige camping met een eigen veldje voor trekkers. We staan er maar met drie dus er is veel ruimte.

Als alles goed gaat is het morgen onze laatste fietsdag. Ons einddoel is Paray le Monial. Vreemd hoe snel het voorbij gaat allemaal. Nu het einde zo,dichtbij komt begint iedereen wel te verlangen naar thuis.

Bourbon-Lancy 50km

P.S:

Ik heb ook gemerkt dat de link naar de blog van de Franse familie niet werkte. De juiste link is 

https://unefamilleavelo.wordpress.com

die helling is steiler dan ze eruit ziet…

Geplaatst in 2016 Bourgogne.

2 reacties

  1. Super gedaan weeral mannekes!! Nog een dagje… En als he dat weet, wil je het nog sneller, niet?
    Geniet in ieder geval nog van jullie laatste fietsdag!
    Xxx

  2. Prachtig verslagje met prachtige foto’s !
    Wat heb ik genoten van jullie fietsverhalen !
    Geniet nog van jullie laatste fietsdagje !

    Kusjes
    Tante Leen

Reacties zijn gesloten.