Dag 5: terug richting oosten

Deze ochtend werden we wakker met… Een straaltje zon!! Die na een half uurtje verdween achter de (grijze) wolken. Tegen 10u waren we klaar om te vertrekken en begin het te… regenen 🙁 om niet meer te stoppen met regenen tot een uur of twee in de namiddag.

Ons Kaatje had er duidelijk het meeste last van. Koud en nat, en combinatie waarop ze niet functioneert 😉 toch heeft ze moedig doorgezet! Lukas heeft minder last van het weer. “Oh ik vind regen fijn” zei hij.

Rond de middag kwamen we in een dorpje met bar. Tijd om ons Kaat vol te gieten met warme chocomelk (en Bram en Hanne met koffie)

Beloning voor de flinke kindjes: tijdschrift met een speelgoedje. Goed voor weer uren tijdverdrijf op de camping en op terras in de bar.

Nergens een droge plek om te eten gevonden, dus dan maar rechtopstaande eten in de regen (wat verscholen onder de bomen)

Door en door nat en verkleumd aangekomen op de camping van Bréhémont waar we een aantal dagen geleden ook stonden. Vermoedelijk wordt er vandaag niet gezwommen!

Als bij wonder stopte het even met regenen… In ijltempo de tent en tarp opgezet. Nog geen seconde later (Bram was nog bezig de touwen aan te spannen) begon het alweer te regenen.

Lukas: “het eerste dat ik doe als ik thuis ben is mijn fiets kuisen!”

Na de heerlijk warme douche is het eindelijk gestopt met regenen en verscheen er een marktje op de camping…

Geplaatst in 2017 loire.

10 reacties

  1. Ik hoop zo voor jullie dat het snel beter weer wordt!! Kaatje, ik snap heel goed dat jij dat niet zo ziet zitten, maar wat knap dat je toch maar weer dapper verder hebt gefietst!! Alleen maar veel respect en dikke duimen voor jullie!!
    Helden!!! X

  2. Gezellig zo’ n marktje !
    Toch ene (cider ) gedronken op dat super weer zeker ?,???

  3. Ai , ai , ai ,kijk juist naar weerbericht op tf 2 ! Beloofd weer niet veel goeds vandaag!
    Maar …de zon schrijft vast in jullie hartje en dat is al een grote troost ! ?☀️

  4. Ai , dikke fout met vlug te zijn ! ” Belooft “niet veel goeds !.l
    Sorry ,daar kan ik niet tegen ! ☹️☹️☹️☹️

  5. Desondanks het slechte weer ziet het er toch allemaal gezellig uit!!!! Ook wij duimen mee voor wat extra zonnestralen! Moesten ze hier doorkomen, sturen we ze in jullie richting door!!! Veel groetjes van ons allemaal!!!
    (PS: zijn met Matteo ook een fietstocht gaan maken en vertelden hem over jullie fietsvakantie. Hij wil volgend jaar mee met jullie want: ‘Da’s keicool!!!!’)

  6. Hi Bram,
    Good to see you on the bikes again. We just completed a family tour from Venlo to Charleville Meziers following the Maas. Photos on Facebook and route on strava. Chariot and follow me!
    Sean and Liz

    • Hey Sean, seems I can’t open the link 🙁 but I did find your Maas-adventure on Strava!

Reacties zijn gesloten.