3…2…1… start!

Het begon met een idee. Het idee heeft jaren in onze hoofden rondgespookt. Het is altijd een beetje aanwezig geweest. Elke fietsvakantie kwam het idee bovendrijven… dit moeten we eens lang aan een stuk doen. Echt lang. Geen maand maar langer.

Vorig jaar in maart zaten we samen te dromen over onze fietsreis van 2017. En omdat dromen prettig is begonnen we ook over “onze grote fietsreis”. Er staan wat veranderingen op til op het werk van Hanne en ineens beseften we dat 2018 echt wel het jaar was om die droom te laten uitkomen!

Een gevoel van “Oh”. Gaan we dat echt doen? Dat is precies wel ineens snel!

Mei 2017: Ouderschapsverlof aangevraagd en gekregen. Verdorie dat is al heel concreet.

November 2017: Vliegtuigtickets en een hotel geboekt! De bal is nu echt aan het rollen. 5 maart zijn we weg!

Aan ons prikbord in de keuken hangt nu ook al een tijdje een kaart met pinnetjes die de (mogelijke) route voorstelt. Op die manier krijgen Lukas en Kaat een beeld van hoe we gaan rijden.

Kaat en Lukas hebben het soms ook moeilijk. Ineens beseffen ze dat 5 maand best wel lang is en dat ze hun vrienden gaan missen. Lukas is al een keertje wenend wakker geworden. Waarschijnlijk ligt daar voor ons de grootste uitdaging. Niet in de kilometers of de hellingen.

 

 

 

 

 

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

5 reacties

  1. Ik heb ook al een gans jaar de tijd gehad om aan dit idee te wennen. Volg jullie droom !!!! In mijn hoofd reis ik met jullie mee…. ik steek niet weg dat ik jullie verschrikkelijk erg ga missen. 5 maanden zonder de kindjes lijkt me erg lang…. maar ik gun het jullie wel. …gelukkig hebben we nog 2 maanden vooraleer het zo ver is. Dikke knuffel
    Moeke

  2. Mooie tocht!!!!
    Heel veel plezier gewenst.
    Stoere kids, stoere papa en mama, stoere familie.
    Ik hoop dat er vele mooie verhalen en foto’s komen dan kan ik mee genieten.
    Lieve groeten, Jan en Marja.

    • If everything goes as planned, that would be in July. But we honestly don’t know how this trip will go ?

  3. Ik zal jullie trip zeker op de voet volgen en weer genieten van heerlijke verslagen en prachtige foto’s !

Reacties zijn gesloten.