Dag 40: Cordoba!

Vrijdag 13 april: Een geluksdag?

Over vandaag kunnen we kort zijn. Een route met mooie stukken, gevaarlijke afdalingen die allemaal goed zijn verlopen en… veel heel veel geluk met het weer! Het heeft zowat overal rond ons geregend, maar wij zijn gespaard gebleven!

Op de camping stond dan ook alles in teken van de tent zo snel mogelijk droog krijgen. Waslijnen met binnententen en grondzeilen, een tent die zo snel mogelijk werd opgezet. Allemaal met als doel om droog te kunnen slapen!

Fietsen in Cordoba is toch iets anders dan fietsen in Sevilla… We vonden een fietspad maar geraakten er niet op. Een ander fietspad stopte ineens en nog een ander ging precies tegen de stroom van het verkeer in? Bram begreep er niks meer van en kwam tot de conclusie dat de Spanjaarden het misschien ook niet snapten. Vanaf dan ging alles een pak vlotter 🙂

We blijven hier een paar dagen. Om de “race tegen de regen” wat uit ons lijf te krijgen (want dat heeft best wat van ons gevraagd) en natuurlijk om de stad te bezoeken!

Een streepje zon bij het vertrek

Gelukkig nu naar beneeeeeedeeeeeeeeeeuh

Kasteel Almodovar Del Rio

Indrukwekkend

Tent die droogt in stukjes en beetjes

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

Eén reactie

  1. Hopelijk worden jullie nu toch wat gespaard van regen en modder , dat wens ik jullie heel erg toe ! En wat een toffe kinderen die het dan ook nog allemaal leuk vinden ook . HET GROTE AVONTUUR !
    Jullie zullen er alle nog lang over kunnen navertellen .

Reacties zijn gesloten.