Dag 69: Toerist uithangen

zaterdag 12 mei:

Lieve dagboek, we zijn in een vreemde streek beland. Iedereen spreekt hier Engels! We proberen ons aan te passen aan de lokale gewoonten maar het valt ons moeilijk om rond 11u al bier te beginnen drinken. Ook beginnen we meestal al aan het middageten terwijl je hier nog kan ontbijten (tot 12u30 of 13u)

Het is best vreemd, we zijn echt tussen de Engelse toeristen beland! Overal kan je hier “real English breakfast” krijgen, ook in ons hotel. We laten het ons dan ook goed smaken. Op elk restaurant vind je een Engelstalig menu. Een typisch Spaans restaurant kan je hier bijna niet vinden. We hebben het gevoel dat elke Spanjaard die Engels kan spreken hier is komen wonen.

Ons hotel is wel zalig! Een zwembad, lekker avondeten en ontbijt. Alles in verzorgd buffet. Er is zelfs een supermarktje voor onze deur waar we alles kunnen vinden wat we nodig hebben. Hanne had gelukkig goed naar het rekeningetje gekeken want ze hadden ons voor 17 euro “gekoelde dranken” aangerekend die we helemaal niet gekocht hadden! Zonder problemen kregen we dat geld terug.

We hebben het gevoel dat we hier goed kunnen rusten. We zouden graag meer van Mallorca zien maar dat zal voor een andere keer zijn!

Internationaal karakter van de streek

Zoals we kunnen lezen in het boekje met wijsheden uit Tibet “De weg naar het strand ligt vaak bezaaid met kartonnen dozen”

Bewolkt maar goed van temperatuur! Ideaal om even uit te leven!

mmm voor 200€ wil Bram zich wel eens laten gaan…

Kaat geniet!

Af en toe een goede broer/zus-schermutseling maar meestal twee handen op één buik!

 

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

6 reacties

    • Denk alleen hier, hoop het voor de Mallorcanen (Mallorkezen? Mallorciers? Mallorci?)

  1. Heel leuk om te zien dat jullie het zo goed hebben. Ook al missen we jullie wel

  2. Super dat jullie nu vakantie hebben 🙂

    Geniet er maar van !!

    Hier beginnen de meisjes af te tellen naar hun eerste communie volgende zaterdag! We zullen jullie missen!
    Gaan jullie nu in Mallorca ook een fietsvakantie doen?

    Dikke kussen!
    Marjan en co xxx

    • Geen fietsvakantie hier ? alleen luieren en bijslapen! Door even niet te fietsen krijgen we er allemaal weer veel zin in!
      Eerste communie, iets om naar toe te leven, best spannend ?

Reacties zijn gesloten.