Dag 93,94: Drie maanden onderweg!

Dinsdag 5 juni: Een laatste dag met oma en opa! Vooral rusten, spelen, inpakken,… Rond 19u mochten we ook Bram zijn wiel gaan halen. Op z’n Frans moest de fietsenmaker er nog aan beginnen toen we vlak voor sluitingsuur bij hem waren. Maar we konden verder, het wiel was op tijd gemaakt.

Terug op de camping begon het te regenen…

Woensdag 6 juni: De dag begon met een klim van 8km. De rust had ons duidelijk goed gedaan want dat ging heel vlot.

Er volgde een mooie afdaling tot in het stadje Bram ? daar moest Bram natuurlijk even stoppen.

Iets verder kwamen we terug aan het Canal du Midi. Een koppel Canadese fietsers waarschuwde ons dat door de hevige regenval het jaagpad tot Castelnaudery bijna onbefietsbaar was. Ze wisten ons ook te vertellen dat de camping daar nog gesloten was! Pech want dat was net de camping waar we wilden overnachten! We hebben dan een route via de weg uitgestippeld. Na Castelnaudery werd het jaagpad weer mooier. Tot we een koppel Australiërs tegenkwamen die ons waarschuwden dat er een stuk route aankwam met enorm veel modder! ( Ze zijn moeten afstappen om hun fietsen te duwen..) Weer zochten we een alternatief langs de weg… We moesten ook ver rijden, 20km verder dan gepland.

Moe, na bijna 62km, hebben we snel de tent opgezet. Met de hulp van Lukas was alles klaar net voor het weer begin te regenen.

Na het eten was het tijd voor ons “drie-maanden-feestje”! Inclusief kaarsje uitblazen!

(Foto’s volgen nog! Te traag internet)

Drie maand onderweg!

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

Eén reactie

  1. Dag Bram en familie;

    Tof om jullie verhalen te lezen. Ik lees ze elke dag ?
    Ik was aan het kijken of ik hier een fotooke kon plaatsen. Vorig jaar met Pasen waren we met ons Brammeke (en uiteraard ook de andere kindjes ) in het dorpje “Bram” ? ?
    Mijn broer woont in Le bastide de Serou (of zo iets) tussen Saint-Giron en Froix ? . We zijn toen via Bram naar Carcassonne gereden

    Groetjes en tot later.
    Hou jullie goed en genieten maar !!

Reacties zijn gesloten.