Dag 103,104: Terug eurovelo 1 en de Atlantische kust

Vrijdag 15 juni: Vandaag hebben we samen gereden. Een colonne van 4 volwassenen bepakt en bezakt, 3 kinderen op de fiets en een vierde kindje op het stoeltje bij de mama. Dat moet nogal een gezicht geweest zijn!

Om de kinderen nog wat speel-tijd samen te gunnen zijn we een camping vroeger gestopt dan gepland. Daar was een zalig waterpark, maar bij deze 4-sterrencamping moest je wel je eigen toiletpapier meebrengen!

Het was ongelofelijk gezellig om zo samen te rijden, de kinderen samen te zien spelen en dan gezellig een wijntje te drinken.

Zaterdag 16 juni: Kaat sliep heel lang. Wakker maken doen we niet op fietsavontuur tenzij we echt ergens moeten geraken. We zouden wel graag rond 15u20 de overzet van Pointe de Grave naar Royan nemen. We namen afscheid van onze medefietsers en vertrokken vol goede moed en met een leuk tempo (het is hier redelijk plat, autovrij en ongelofelijk mooi) maar Lukas had platte band. Twee dagen geleden heeft Bram hem vervangen, maar was wat snel geweest. (Het regende, we wilden vertrekken, enfin zwakke excuses allemaal… haast en spoed…) Nu hebben we wel de tijd genomen.

Aaah een heerlijk weerzien met de Atlantische Oceaan!

Waar gaat de zee met de camping naartoe?

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

4 reacties

  1. Wat prachtig !
    Zijn jullie door de Landes gereden of zijn jullie die al lang voorbij ?
    Ik volg jullie op de landkaart die in de keuken hangt en jullie komen dichter en dichter !
    Hopelijk wordt het weer nu ook beter en beter !

    Dikke ??? en tot mails.

    Oma Leen

    • De Landes zijn we al voorbij! Het weer ziet er voor volgende week best goed uit! Deze nacht is er nog wat regen gevallen, maar ‘normale’ hoeveelheden 🙂

  2. Yes Yes Yes, wij??? dat de regen definitief en eindelijk achter jullie ligt! ?

Reacties zijn gesloten.