Dag 114,115,116: Reserve fietsmateriaal, geleverd door koerierdienst ‘De Bie & Co’

Dinsdag 26 juni: Vandaag kwamen de ouders van Bram aan met onder andere wat fietsonderdelen! Zo zijn er nieuwe buitenbanden voor Bram en Hanne en een stevige nieuwe staander voor Bram! Dat is dan de vierde deze reis…

Het was een ongelooflijk leuk weerzien. Dan besef je toch dat drie en een halve maand al best lang is.

We blijven enkele dagen in Pornic. Tijd om te rusten, te lezen, te plannen en om aan de fietsen te werken!

Gelukkig is er een leuk zwembad en een trampoline zodat Kaat en Lukas zich ook niet moeten vervelen!

Woensdag 27 juni: Een dagje in goed gezelschap! Weer de luxe van een wagen om naar de winkel te gaan! Bram nam de tijd om de zijn fiets en die van Hanne van een nieuwe achterband. De rest van de banden werden opgepompt met de professionele pomp van Vake. Bram monteerde zijn nieuwe staander.

Donderdag 28 juni: Vandaag reden Bram en zijn papa met de wagen richting Saint-Nazaire. Even kijken of de brug over de Loire toch niet te doen is met de fiets… Niet dus. Zeker niet met kinderen. Ze zijn dan even doorgereden naar Kerhinet, een soort Bretoens Bokrijk. Daar stonden ook de ‘couteaux Morta‘, enorm mooie messen, in fijn detail afgewerkt.

Een bezoek aan de Decathlon voor nieuw gas, een fietsbroek of twee voor Bram en duikbrillen voor de kinderen.

Echt uitgerust voelden we ons niet, dus morgen blijven we hier nog een nacht en kunnen Moeke en Vake dan uitwuiven.

Nu is het tijd om naar de match Engeland-Belgiė te gaan kijken!

Bezoek Pornic

Bretoense whisky voor verzameling Bram

Zwemmen!

Moeke en Vake aangekomen!

Hoe gelukkig kan je zijn met nieuwe banden!

Post van de neefjes en nichtjes!!

Oud versus nieuw, waar is dat profiel naartoe?

That’s what I call a poot ?

Kerhinet

Decathlon plunderen!

Engeland-België

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

4 reacties

  1. Wat fijn dat jullie zo’n leuk weerzien hebben met de andere grootouders! En dat ze ook weer wat spullen voor jullie konden meebrengen…
    de foto’s zien er weer super uit! Het weer is dan precies eindelijk ook gekeerd… geniet nog lekker verder en ja… drie en een halve maand is al lang ?? Wij missen jullie ook, maar kijken uit om jullie verhalen live te horen als jullie terug zijn van dit fantastische avontuur!
    Dikke kusjes en knuffels voor jullie ???

  2. Amai Bram je ouders waren zeker niet te vroeg , je banden waren dringend aan vervanging toe ! Jullie kunnen nu gerust verder met jullie avontuur en wij kunnen verder genieten van de mooie foto’s en reisverslagen . Het gaat jullie goed verder en neem intussen de nodige tijd om ook weer wat op krachten te komen .

  3. Wat ontzettend leuk om ook jouw ouders op bezoek te krijgen Bram en ideaal om oa jullie verdere weg eventjes te gaan controleren. Stel dat jullie daar, zonder voorbereiding toekomen en dan pas merken dat dit eigenlijk niet te doen is met de kinderen…..?
    Blij ook voor jullie dat jullie enkele dagen rust inbouwen en af en toe ook een souveniertje (lees bv mes) kopen. Amai, Lucas, je krijgt al een mooie verzameling bijeengespaard. Hebben Hanne en Kaat ook zo’n speciale verzameling of verzamelen zij alleen kleren??? Grapje…..dochter en kleindochter van oma hé…vandaar…..
    Geniet nog verder van jullie reis, geef die whisky maar mee naar België…. en vanaf nu fietsen jullie verder als vakantiegangers hé….het ga jullie goed! ?

  4. Dag Lukas ,ik ga morgen op scoutskamp! En ik ga je dan zeker missen maar ik mis je ook op school hoor.O ja het thema is Super Mario.Ik hoop dat je snel terug bent want dan kunnen we eens samen spelen!
    Groetjes Sander

Reacties zijn gesloten.