Dag 3/6: De Duitse Grens

Na een koude nacht en frisse ochtend zijn we na een kilometer of twee via een veerpont de Maas overgestoken naar Nederland!We moesten wel een half uurtje wachten op het veer, gelukkig was er een gezellige taverne waar ze lekkere koffie en appelsiensap hadden ๐Ÿ˜ŠDe route was weer heel mooi, langs veel water, over de oude Maas en langs een waterkrachtcentrale.Uiteindelijke bracht de route ons tot Roermond waar we volgens goede bronnen eens zouden moeten gaan shoppen. Helaas geen tijd daarvoor vandaag, het enige dat er geshopt werd was een nieuwe voorraad gas voor ons kookvuur in de lokale Decathlon.Onze camping ligt vlak voor de Duitse grens (en heet dan ook heel toepasselijk “aan de grens”). Het is een boerderijcamping waar we hopelijk een rustige nacht krijgen… Maar we houden ons hart vast want onze buren lijken niet de stilste mensen…Morgen steken we de grens met Duitsland even over op zoek naar hun legendarische “eiscafe” of “Kaffee und kuchen” ๐Ÿ˜

Geplaatst in 2019.

3 reacties

  1. Weer een prachtig verhaal ! Ik denk dat jullie genieten hรฉ ! Ik ook,van jullie schrijverijen !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  2. Heyhey, ziet er gezellig uit. Het weer moet je er in Nederland bijnemen maar voor de sfeer zorg jezelf. Hou ond op de hoogte van de kucjrn. Je weet, ik ben een zoetebek. Nog veel fietsplezier.

  3. Joepie!!! Hertjes!
    Het ziet er weer gezellig uit, zo met z’n allen op de fiets. ๐Ÿ˜‰

Reacties zijn gesloten.