Dag 4/6: Eiscafé! Mission accomplished!

Het was weer een koude nacht, zelfs Bram vond het koud (en dat wil al wat zeggen).Gelukkig begon het snel warmer te worden. Na een gezellig ontbijt vertrokken we richting Duitsland, een paar 100 meter verder 🙃We reden door een prachtig bosrijk gebied tot in Brügen. Een gezellig stadje met een typische bakkerij waar je kon ontbijten en minstens drie-DRIE! verschillende eis-café’s. Na een moeilijk keuze naar welk van de drie we zouden gaan (het ontbijt was nog niet lang genoeg geleden, anders hadden we ze ongetwijfeld alle drie aangedaan) zaten we op het terras te genieten van een ijsje en koffie. Ongetwijfeld de eerste gasten die ijs namen 😁Dan reden we verder door Duitsland en weer viel het ons op hoe leuk het hier fietsen is!Spijtig genoeg duurde onze uitstap naar Duitsland maar een 20-tal kilometer.Aan de grensovergang met Nederland stond nog een oud douanegebouw en een slagboom. Probeer maar eens aan je kinderen uit te leggen dat je vroeger niet zomaar de grens over kon!Via het veer over de Maas bereikten we zonder problemen onze camping.Met zwembadMet binnenspeeltuinMet cafetariaMet springkussenMet treintje….Iedereen blij!Hanne met rosé op terras, Bram en de kindjes voor een paar uur in het zwembad. Kaat en Lukas hebben hier hun hartje opgehaald!’s avonds werden we nog getrakteerd op een show van onze buren die met drie (snelle) monstertrucks op afstandsbediening allerlei trucjes uithaalden.

Groot hand of klein bier?

Geplaatst in 2019.

4 reacties

  1. Hier wordt een mens blij van, Bram! Wat een leuke bende zijn jullie toch. Toffe foto’s en verhalen. Nog goed fietsen én goed smeren, hè! (Het wordt warmer en warmer… 😉 )

  2. Weer op fietsvakantie:) Ook hier in de buurt ziet er dat zalig uit. Geniet ervan met z’n allen 😊😎

  3. Ijsjes, dat klinkt daar als een streek om ook te ontdekken :). Nog veel ijs- en fietsgenot!

Reacties zijn gesloten.