Dag 5/6: Back in Belgium

Wat een zalige slaapplek hadden we deze nacht! Rustig, stil, ontbijt in het zonnetje!Spijtig genoeg is Kaat opgestaan met wat hoofdpijn. Thuis zou je ze gewoon even in de zetel leggen, op fietsvakantie is dat toch andere koek. Gelukkig ging het na het ontbijt al wat beter.Het begon van de route was heel mooi. Goede fietspaden door mooie dorpjes.Na de middag was het eerder saai… Bij het plannen leek het een fietspad naast een kanaal, meestal een goede combinatie voor een mooie fietsroute… Spijtig genoeg liep er ook een drukke N-weg naast en aan de andere kant vooral bedrijventerrein. Niet echt rustiek. Tel daar een strakke tegenwind bij op en voor Kaat die al niet echt in goede doen was bleek het allemaal wat veel. Het is gelukkig een doorzettertje en ook aan die baan kwam een einde.Een paar kilometer verder staken we opnieuw de grens over.De fietswegen in Belgisch Limburg bleken ook weer van topkwaliteit!Voor de vliegshow van de Nationale feestdag moeten we ook niet meer naar Brussel. We hebben vandaag vanop de eerste rij de oefenvluchten al mogen meemaken!De camping…. Mega groot. Gelukkig met zwembad dus Kaat en Lukas konden hun hartje weer even ophalen.Daarna om onze laatste avond onderweg af te sluiten zijn we frietjes gaan eten en als dessert…. Een ijsje what else? 😁Achter ons staat een nogal lawaaierige familie. Hopelijk houden ze zich deze nacht rustig. Op dit moment is het nog de enige tent waarvan de kinderen alles bij elkaar roepen….

Geplaatst in 2019.

Eén reactie

  1. Super leuk dat zwembad! En een gratis airshow? Niet slecht toerist in eigen land!
    Welkom terug op eigen bodem Lieverds 😘🚲🐝

Reacties zijn gesloten.