Dag 6/6: Terug bij ons beginpunt

Ettertjes. Ze bestaan. Je kan ze vinden op de camping vlakbij onze tent. De familie Flodder is er niks tegen.Pfff het werd erger dan verwacht. Gekrijs, geroep, expres lawaai maken.. niet echt het begin van een leuke nacht. Hanne is zelfs opgestaan om iets te gaan zeggen. Niet dat het veel uitmaakte want de ouders hadden niets te zeggen aan hun kinderen. Asociaal gedrag. We hebben nog wel eens lawaai gehad op campings maar nooit zoals dit. Lawaai maken, puur omwille van het lawaai.De volgende ochtend was een van de ettertjes trouwens bezig het sanitair te molesteren… Respectloos.Soit. Een slechte nacht dus. Gevolgd door een ochtend waarop we niet goed in gang geraakten.Drie koffies waren er nodig. Drie straffe koffies.Kaat en Lukas hadden vriendjes gemaakt op de camping dus die amuseerden zich wel terwijl Bram en Hanne probeerden hun lijf in gang te trappen door er genoeg cafeïne in te pompen.Eenmaal vertrokken was het al bijna middag! Onderweg zijn we dan nog eens vaak gestopt…aan een uitkijktoren aan een ijsjeskraam van het “heide atelier”, ijs met een verhaal!Daarna volgden we een geasfalteerde spoorweg door mooie natuur.Tussen Zonhoven en Hasselt was het iets minder mooi. Daar reden we langs de hoofdweg en de terreinen van Pukkelpop waar er al heel wat beweging te zien was.Hasselt zelf was dan weer een enorme meevaller. Wat een leuke sfeer. Hier komen we nog terug!Na Hasselt doken we weer de velden in tot Zepperen, eindhalte van deze korte maar goedgevulde fietsvakantie!We kunnen moeilijk de fruitsteek verlaten zonder bij de fruitboer verse kersen te kopen!Het was een hele lange fietsdag. We kwamen pas rond 18u aan bij onze auto met 60km in de benen.Het was kort, de kortste fietsvakantie uit onze carrière, maar we zijn heel blij dat we toch vertrokken zijn. We hebben ook geleerd dat er vlakbij huis enorm mooie dingen te ontdekken zijn!We beginnen al te dromen over volgend jaar 😉

En toen kwamen ze wel heel dichtbij!

Dit hadden ze nog nooit gezien in Zepperen. Toeristen die een foto maken bij het bord van de gemeente!

Geplaatst in 2019.

4 reacties

 1. Goed gedaan weeral!! Jammer van de pretbedervers op de camping, gelukkig kunnen jullie vannacht heerlijk in jullie eigen bedje slapen!
  Dikke kus voor jullie alle 4 en tot heel snel! 💋💋💋

  • Fijn om te lezen dat jullie een leuke vakantie achter de rug hebben en mooie plekjes dichtbij ontdekten!
   Ik onthoud ook zeker jullie ontmoeting met het Heide Atelier. Wat een knap initiatief!
   Welkom terug in Wommelgem!👏🏼
   Veel plezier op kamp Lukas en Kaat🌳🌲🌵🏕

 2. Wat een prachtige ervaring weer !
  Dank jullie wel voor prachtige verhalen en sublieme foto’s !
  En nu,vol goeie moed naar het volgende project !
  Voor Kaat en Lukas :een prachtig kamp !

  Dikke zoenen voor jullie 4.
  Tante Leen

 3. Dank dat ik jullie fietsvakantie weer mee heb moge volgen . En vooral dat jullie de natuur in Limburg zo hebben kunnen smaken .
  Er is in ons kleine landje zoveel moois te zien , waar wij soms zomaar aan voorbij gaan .

  Voor Lucas en Kaat een super goed kamp ( lees ik ) en Bram en Hanne een goede nachtrust in jullie eigen goede bed .

  Groetjes
  Yvonne

Reacties zijn gesloten.