Sonne See und strand!

imageNa een gezellig ontbijt op de camping in Lommel zijn we via het kanaal Dessel-Bocholt verder gereden… Eindelijk weten we waar dat kanaal van in Schoten naartoe gaat 🙂
image

image

De route ging een stuk langs Vlaanderen fietsroute (lf5) tot het moment dat die afboog richting zuiden en wij verder oostwaarts reden. Na een aantal korte stukjes door Nederland en terug in Belgiē, lieten we het land van de Rode Duivels achter ons. Limburg is echt een fietsparadijs… en dan kom je in Nederland! Wow elke keer opnieuwe worden we verrast door de aandacht die de fietsende medemens hier krijgt! Mooie fietswegen, goede infrastructuur…

En dan was daar de Duitse grens! En net over die grens ligt Effeld met de tot hiertoe mooiste camping! Aan de Effelder Waldsee ligt ook een strandje, ligweide en springkastelen! De ideale beloning voor onze brave kindjes die het vandaag weer super hebben gedaan.

Om 16u kwamen we na 68km aan in dit kinderparadijs! Frietjes voor de kindjes, dammen bouwen, zwemmen en springen in een stralende zon!

Het was best een vermoeiende rit vandaag. Het landschap begint hier lichtjes te glooien.

Het 3G netwerk is hier supertraag, dus niet veel foto’s vandaag. Wel goed nieuws dat de roaming werkt en datwe met deze zon stroom genoeg hebben om de iPad op te laden met ons zonnepaneel!

Geplaatst in 2013, Bodensee.

3 reacties

  1. Ik word een trouwe volger van jullie avonturen!
    Ziet er heel fijn uit! Geniet er maar van!
    Dikke kus Inge en Davy

  2. Jullie hebben het wel naar de zin lijkt het me.
    Prachtige vakantie,geniet ervan !
    Dikke kussen
    Tante Leen

  3. Goed bezig!!!
    Fijn dat het zonnetje schijnt.
    Mijn … Deed al pijn na een heuse fietstocht van 20km met de boys vandaag!

    Liefs Cathy en co

Reacties zijn gesloten.