Dag 3, het kerkhof bracht redding!

image7u Kaatje wakker, 7u15 Lukas wakker… Gezellig even filmpje zien op de iPad. Ontbijt en inpakken. Tegen 9u15 reden we de camping af!

De route was vandaag heel zwaar. Weinig goede asfalt, vaak gravel of landbouwweggetjes. Het was bij momenten echt doorbijten! Gelukkig was het landschap wel mooi en hadden we het weer weer aan onze kant!

Op een bepaald moment was al ons water op! En we hadden echt dorst. In deze hitte rij je geen 5km bepakt en bezakt zonder te drinken… Gelukkig reden we op dat moment voorbij een kerkhof. Uit onze fietservaring hebben we geleerd dat er op elk kerkhof wel ergens een kraantje te vinden is dat gebruikt wordt om de bloemen te gieten. Het moet een vreemd gezicht geweest zijn.

De camping was eenvoudig te vinden. Weer aan een meer! De weide aan het meer doet overdag dienst als ligweide, rond 18u mochten wij er oze tent opzetten, tussen de zonnende badgasten. Sanitair is hier maar zus en zo, een pak minder dan gisteren.

Bram en de kindjes hebben weer goed gezwommen! Lukas bouwde een haven in het strand.

Gezellig avondeten aan een nu bijna lege ligweide. De dag duurde wel lang. Kindjes lagen pas om 21u30 in hun bed. Hopelijk slapen ze wat langer dan 7u!

Afgeklokt op 62km, Echtz badsee nabij Düren

imageimageimageimage
imageimageimage

Geplaatst in 2014, Bodensee.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.