Dag 15: door weer en vooral wind

De wind was vandaag nog sterker dan gisteren. En hij kwam weer van de verkeerde richting…

Het beloofde dus een pittige rit te worden. Daarom zaten we rond 9u al op de fiets. Met een muziekje op de achtergrond trapten we ons erdoor vandaag. Maar het was echt zwaar. De wind heeft hier vaak vrij spel. Soms was er wat beschutting van struiken of bossen. Regelmatig moesten we ook bergaf nog trappen om niet stil te vallen.

En daar, in the middle of nowhere stond er een kiosk! Voor Kaat en ijsje, voor Bram en Hanne en lekkere koffie en voor Lukas een Ristet Hotdog (Deense gepimpte Hotdog). Even weg van de wind, batterijen opgeladen en we konden er weer tegen!

In Næstved hebben we in de spejdersport-winkel een nieuw gasflesje kunnen kopen. Koffie in de ochtend is gered!

Gelukkig kwam de camping na 50km ploeteren in zicht. En het bleek er een leuke te zijn! Kaat en Lukas hebben zich rot geamuseerd op de speeltuin.

Geplaatst in 2020 Ostzee.

Eén reactie

  1. Jullie hebben al supermooie dagen achter de rug. Geniet er nog van! Sportieve groetjes!

Reacties zijn gesloten.