Dag 9, de eerste platte band!

Voor we terug vertrokken met de fiets hebben we nog gezellig ontbeten met onze mama’s. Na het inpakken en het opladen van de fietsen nog even samen richting modelbouwwinkel gewandeld. Daar hebben we voor Lukas een klein modelbouwvliegtuig gekocht.

Het was weer supergezellig met onze mama’s en het ging weer veel te snel voorbij! Gedaan met de luxe en back to basic! We hadden wel weer enorm veel zin om te gaan fietsen!

Na 10 minuten volgden we alweer het fietspad langs de Rijn. Het stuk waar we nu langsrijden is Unesco werelderfgoed en terecht! De  Rijn heeft hier een diep dal uitgesneden. Op praktisch elke heuveltop staat er wel een kasteel of ruïne.

Het tempo zit goed en we rijden 22km aan een stuk, Lukas doet zijn deel op de follow-me! We zijn wel redelijk laat vertrokken dus ondanks ons goed tempo is het al middag.

speeltuin in de schaduw! Ideaal!

Daarna nog even doorrijden en picknick op ons zeiltje in de schaduw van een boom, zicht op de Rijn. Als we vol goede moed aan de namiddag willen beginnen merkt Hanne op dat een van de banden van de fietskar plat staat… Gelukkig zijn we hier wel op voorzien. Snel nieuwe binnenband steken. Plakken doen we niet onderweg tenzij noodzakelijk. ‘S avonds op de camping zullen we de oude binnenband wel eens onder handen nemen.

Pas om 10u30 vertrokken en toch afgeklokt op een mooie 62km!
 image

image

image

image

image

Geplaatst in Uncategorized.

3 reacties

  1. Dag Hanne en Bram!
    Vandaag jullie blog gevonden. Morgen ga ik jullie avonturen eens op mijn gemak lezen. Het kriebelt om er ook met Floor (over een paar jaar) op uit te trekken :). Veel plezier en belevenissen, mooie plekjes en ontdekkingen en ook lekkere (munt)ijsjes!
    Tot binnenkort!
    els

  2. Alright! Leuke verhalen en grappige foto’s!
    Ik ben niet zo goed in comments schrijven vrees ik, maar ik volg met plezier de blog!
    x

Reacties zijn gesloten.