Dag 19, bezoek aan Bregenz

Deze ochtend hebben de kindjes tot 7:45 geslapen. Goed dus want ze lagen er ook wat vroeger in.

Onze buren zijn nog even hallo komen zeggen voor ze richting Italië vertrokken.

Wij hebben daarna gezellig ontbeten in de cafetaria van de camping en zijn dan op weg gegaan naar Bregenz een paar kilometer verder. We hebben de follow-me ontkoppeld en Lukas heeft het hele stuk alleen gefietst, fier als een gieter.

De nodige inkopen gedaan, een veel te duur usb-kabeltje, een short en nieuwe sandalen (de oude waren tot op de draad versleten en er hing een geurtje aan…) voor Bram. Worst en verse pasta op de markt voor avodeten. De kindjes werden verwend met een bezoekje aan de speelgoedwinkel! Voor Lukas een Lego-creators treintje waar hij al zo lang naar verlangt en voor ons Kaatje een Ariël prinses van Lego. Na onze picknick zijn we naar de camping teruggekeerd en hebben de kindjes een paar uur niet meer gehoord.

Hanne maakte van de rust gebruik op even een dutje te doen. Bram probeerde op een of andere manier de tarp over de ingang van de tent te spannen. Een groot nadeel van onze tent is dat als het regent en je wilt naar buiten of binnen, dat je datniet kan doen zonder dat de tent binnen nat wordt. Met de constructie die Bram nu gemaakt heeft hebben we een kleine luifel. Vanaf nu kunnen we dus droog binnen en buiten tijdens de regen! Met dank aan Jan de buurman voor het idee!!

 
image

image

Geplaatst in 2014, Bodensee.

4 reacties

  1. Respect : Grootse vakantie met kleine voetafdruk en veel verbranding eigen joules,. Vandaag was het zwarte zaterdag (files in Europa veroorzaakt door autotoerisme)

  2. Foto s gevraagd 🙂
    En ik mag dat niet meer zeggen
    Omdat ik dat al is een keer gevr heb

    Flauw!!

Reacties zijn gesloten.