Dag 22, een doordeweekse fietsdag :-)

Vandaag gingen de eerste 20km als vanzelf. Het was dan ook vals plat naar beneden door een mooi en afwisselend landschap. Altijd flirtend met de grens. Nu eens Zwitserland dan weer Duitsland. De Rijn is hier helder groen. De laatste 10km voor Waldshut reden we door een druk industrieterrein. Vlak naast de grote baan met als gevolg veel lawaai. De camping zelf ligt wat voor het stadje, verscholen aan de rand van de Rijn. Een mooi grasveldje voor trekkers.
Wij waren redelijk vroeg vandaag. Een halve rustdag. Rond 13u waren we er al. Picknick langs de Rijn en dan iets drinken in de taverne van de camping. Lukas heeft zich dan uren geamuseerd met de duplo die daar stond terwijl Kaat huisjes bouwde met de slaapmatjes en slaapzakken. Hanne zat rustig op terras terwijl Bram ruim de tijd nam om de tent op te zetten.
Daarna vertrokken de kindjes en Hanne richting speeltuin terwijl Bram een aantal kilometer verderop op zoek ging naar een winkel voor avondeten. Op vraag van de kindjes bratwurst 🙂
Er zijn hier heel veel trekkers met de fiets, sommigen komen zelfs van Canada om hier in Europa rond te trekken. Voor de rest veel Fransen, Duitsers en natuurlijk Nederlanders.

We zijn bijna in Bazel, daar gaan we eens nadenken of we nog doorfietsen naar Colmar of de trein naar huis nemen.

38km

Geplaatst in 2014, Bodensee.