Dag 23, Canadezen en gravel

De route vandaag was niet mooi. We volgden de Zwitserse kant van de Rijn. Die liep vooral langs grote banen. Veel lawaai een smal fietspad niet echt ontspannend rijden.
Dan besliste Bram om even een andere weg te nemen. In het begin scheen alles goed te gaan tot de gps ons op een veel te drukke baan wilde sturen. Dan maar een klein bospaadje genomen dat steeds kleiner werd. Uiteindelijk was het niet meer dan een smal wandelweggetje vlak langs de Rijn. Als er daarna dan. Ook nog eens trappen genomen moesten worden konden we echt niet verder. Vlug de gps raadplegen. Een paar 100m terug bleek er een bospad richting grote baan te gaan. Die konden we dan oversteken om een waldweg te volgen die parallel met de baan liep. Dit bleek dan achteraf een van de mooiste stukjes van vandaag te worden.
Voor ons geen Zwitserse Rijnroute meer. Morgen steken we zo snel mogelijk terug de grens over naar de Duitse kant tot we Basel bereiken.
Er is hier trouwens ook geen Duitse provider. Bloggen moet dus offline tot we ergens op internet kunnen.
Uiteindelijk de camping bereikt, iets later dan verwacht door het verloren rijden op de bosweggetjes langs de Rijn.
Gelukkig had de camping een leuk zwembad en een superleuke speeltuin! De kindjes hebben zich enorm uitgeleefd. Goed voor de twee vermoeide ouders.
Morgen bereiken we Basel en kijken we hoe we naarhuis rijden en of we nog even doorrijden tot Mulhouse of Colmar. We moeten onze fietsen ergens veilig kunnen achterlaten.

Afgeklokt in Augst op 59km

Geplaatst in 2014, Bodensee.