Dag 18: van Emmen naar Ommen

Na een heerlijk ontbijtbuffet in “onze nieuwe keten” (Hampshire hotel, paar jaar geleden in Groningen ook daar gelogeerd) vertrokken voor weer een leuk fietsdagje. Vandaag hebben we voor een groot deel de LF14 gevolgd. Supermooi en afwisselend. Door bossen, velden en ja zelfs een beetje bergop! (Een stijging van 1,5 meter ofzo)

Middageten op een bankje vlakbij een merrie en een veulen zodat Kaat en Lukas op die manier wat afwisseling hadden. Ze verzonnen zelf namen voor de twee paarden die heel veel interesse toonden in die twee kindjes,

Tijdens de laatste kilometers naar Ommen kwamen we voorbij een camping “de kleine wolf”… We zagen een zwembad en trokken aan de rem. Echt niks voor ons zo een massacamping maar de kindjes hadden er nood aan. Speeltuinen, een zwembad… We hadden geluk dat er net iemand uitcheckte zodat wij dat plekje konden innemen want voor de rest was de camping helemaal volzet.

Te veel volk voor ons! Te druk en te luid… Misschien ook wel te sociaal? Tijdens het opzetten van de tent zaten er al enkele jongens zonder het te vragen mee van onze chips te eten en een ander kindje zat al in de tent nog voor ik de laatste piket (haring voor de Nederlanders) in de grond had geduwd. Toch even gezegd dat ik dat niet fijn vond.

We zijn snel gaan zwemmen. Glijbanen, openlucht, binnenbad met stroomversnelling. Echt wel een paradijs voor de kindjes (en Bram).

Daarna frietjes en snel het bed in. kaat was zelfs al te moe om te eten. En dat ze moe waren getuigde het feit dat ze na 5 minuutjes zingen in slaap zijn gevallen terwijl er rond de tent gevoetbald, gepraat en met auto’s op afstandsbediening werd gereden.

Hopelijk kunnen we zelf op tijd in slaap vallen… Het “moet” hier pas stil zijn vanaf 23u… Soit, we hebben voor deze camping gekozen en zullen er mee moeten leven 🙂

Verdorie, nu nog de halve camping luidkeels voorbij ons deur met de “lampionnentocht”…. Not our cup of tea!

Ommen, 55km (in totaal hebben we al 845km op de teller!)

Foto’s morgen wegens slechte verbinding….   
   

    
 
   
    
   

Geplaatst in 2015, Fietspech, Ring 1.

3 reacties

 1. Oei! Dat klinkt heel veel anders dan de natuurcamping die wij voor onze eerste kampeernacht gevonden hebben: rust, weinig andere kampeerders, vuurkorfjes ( vrij voor de gasten incl. Hout)voor de tentjes en douchen in een heuse Pipo wagen. Het was heerlijk om hier neer te strijken na zo’n ( maar) 60 km. We zijn in Tell en Waard geraakt vlakbij Utrecht. Morgen richting Arnhem waar we jullie hopen te treffen😄.
  Groetjes van de Buurtjes

 2. Wauw, wat een afstand hebben jullie allen toch al afgelegd zeg! Echt chapeau hoor! 👍al 845km. Weinig mensen doen jullie na! 💐
  Hopelijk hebben jullie, ondanks al dat lawaai, toch ook goed kunnen slapen.⛺️ om er met volle moed tegenaan te gaan, 🚴. Het blijft ook nog een tijdje mooi weer en dat helpt toch ook hé 😎☀️😎☀️

 3. Besta alle 4,
  Na alle rust die jullie ,denk ik wel ,in Duitsland vonden moet deze camping een confrontatie met de drukte geweest zijn !
  Gelukkig was er genoeg zwemwater !
  Ik begrijp dat jullie dichter en dichter bij huis komen !
  Ik zal jullie prachtige schrijfsels en dito foto’s wel missen hoor !
  Geniet er nog van !
  Dikke zoenen voor jullie 4.
  Oma Leen

Reacties zijn gesloten.