Dag 20 en 21: Zon en rust

zaterdag 24 maart: Extra nacht geboekt in de bungalow. Terug tegen laagseizoenprijzen terwijl het eigenlijk hoogseizoen moest zijn 🙂 Hier is de paasvakantie begonnen!

Uitstap naar het strand, souvenierwinkeltje waar Lukas een nieuw Portugees mes heeft gekocht. Kaat is ook nog op souvenierjacht maar ze vindt maar niks dat ze echt graag wil hebben.

We hebben ook met de frisbee op strand gespeeld, yep daar sleurt Bram allemaal mee in die kar… (mmm, zet frisbee maar op het lijstje van overbodige luxe)

zondag 25 maart: Een heel gevarieerde route door vooral veel bebouwing. Veel appartementsblokken, soms onafgewerkte bouwprojecten. Recht door het historische centrum van Albufeira en recht omhoog de heuvel op. Soms staan Hanne en Bram er echt van versteld wat voor hellingen Kaat en Lukas nu zonder problemen oprijden. Het zijn echte helden in hun ogen!

Vandaag hebben we eens zonder fluo gereden, Kaat vond dat toch niet mooi 🙂

Lukas zag bij het binnenrijden van Quarteira een wegwijzer naar de McDonalds. We hebben dus even een ommetje gemaakt zodat hij een cheesburger kon eten waar hij nu al lang naar verlangt.

Er is nog steeds weinig, heel weinig volk op de camping maar iemand heeft ooit bepaald dat dit niet langer laagseizoen is dus betalen we ineens een pak meer voor een overnachting!

Armação de Pera

Marktdag, appelsienen tegen 0,70€/kg, en nog lekker ook!

Our House 🙂

Gezellig samen!

Kaat en de oceaan!

Straks kleren drogen!

Pad door natuurgebied

Albufeira, ons zicht tijdens de picknick

Strand van Albufeira

Daar beneden fietsten we 10′ geleden!

en opnieuw gravel, we kijken er al niet meer van op!

Quarteira

Geplaatst in 2018 Het grote avontuur.

4 reacties

  1. Lieve alle 4,

    Eigenlijk kan ik de woorden niet vinden om uit te drukken wat een ongelooflijke prestatie dit is! Als dit de Olympische spelen waren dat zouden jullie ongetwijfeld een mooie gouden kleur krijgen??!
    Stiekem fiets ik een klein beetje met jullie mee, dat vinden jullie toch niet erg hoop ik?!
    Ik geniet van jullie en wens jullie vooral veel zon en nog prachtige avonturen! ??van ons en ….voorzichtig he! Liefs, tante Anne

Reacties zijn gesloten.