Dag 11,12,13: Rustdag en teek-a-way

Dag 12: Zondag was relax en regen! Kindjes bekeken een filmpje in de tent terwijl Bram en Hanne onder een afdakje genoten van koffie en hun boek. Zo druppelde de uren in alle rust voorbij tot er in de namiddag alweer een zonnetje kwam piepen. Een lekkere maaltijd in het restaurant van de camping en een strandwandeling maakte deze rustdag compleet!

Ondertussen hebben we, spijtig genoeg te laat, geleerd dat er een soort “paspoort” bestaat waarin je stempels kan verzamelen per eiland dat je bezoekt. Dit had het voor de kinderen nog leuker kunnen maken.

Dag 13: Na een relax ontbijt hebben we de tent helaas nat moeten opruimen. Dus weer binnententen eruit, waardoor het weer waar langer duurde eer we gepakt en gezakt waren om te vertrekken. Iedereen was het er wel over eens, dit was een topcamping.

We verlieten even de route langs de kust om via het binnenland te fietsen. We wilden graag naar een plek waar er verscheidene grafheuvels en hunebedden waren. Dit was een imposante plek. Er stonden overeen hoge varens waar de paden door liepen. Nadien leverde de tekencheck toch één exemplaar op dat zich bij Bram probeerde te nestelen. Gelukkig had Lukas hem op tijd gespot. Voor de rest bleven we gespaard van die lastige beestjes, maar we blijven alert!

In Stubkøbbing ruilden we het eiland Falster voor Bogø om via een (veel te drukke) brug alweer naar het volgende eiland Møn te rijden.

Hier wilden we graag in een shelter slapen, maar die waren al allemaal ingenomen. Gelukkig hebben wij een tent bij, dus kamperen we vandaag nog maar eens in het bos.

Het enige nadeel aan die afgelegen kampeerplekken is de beperkte verbinding 🙂

Foto’s 25/7:

Foto’s 26/7

Foto’s 27/7

Geplaatst in 2020 Ostzee.

4 reacties

  1. Geniet ten volle van jullie vrijheid ! De gezonde lucht en het samen zijn . Ik wens jullie nog mooie fijne avonture en veel gezelligheid 🥰

  2. Pingback: Dag 14: Gone with the wind – Fietsvakanties met kinderen

Reacties zijn gesloten.