Dag 12, ouzo en wijn

Vorige nacht was weer slecht, een veel te lawaaierige camping. Achter ons tot na middernacht kabaal. Wat verder op de camping ging het feestje nog langer door.
We waren dus blij dat we na ons ontbijt konden vertrekken.

De route was mooi en afwisselend, nog altijd redelijk vlak. Ze bracht ons langs mooie speeltuinen en gezellige dorpjes.

De uitblinker was toch wel Speyer met zijn wondermooie Dom en gezellig centrum. Daar hebben we dan ook even halt gehouden voor een koffie. Toen we wat verder doorreden kwamen we voorbij het Technik museum… Buiten stonden straaljagers, helikopters, een Tupolev passagiersvliegtuig… Lukas zijn mond viel open van verwondering. Spijtig genoeg geen tijd om het museum te bezoeken maar het staat op ons todo lijstje!

In Forst, een tiental kilometer voor de camping was er een suuuperleuke speeltuin. Niet alleen leuke speeltuigen, maar ook een toffe omkadering, heuvels met een wachttoren, boomstammenparcours…

De lucht was al heel de dag grijs, maar nu begon het ook zacht te regenen… Tijd dus om richting camping verder te fietsen. Maar niet zonder langs de Aldi te passeren voor tortellini… Veel energie opdoen want morgen is het gedaan met plat rijden!

De camping is fijn met proper sanitair, zonder tijdslimiet op de douches!

Jan en Marja zijn ook weer op de camping. Supertoffe mensen waarmee we nu toch al sinds een paar dagen samen op de camping staan en die we soms ook wel overdag zien.
Weer tof gepraat en door onze buurman in de caravan uitgenodigd voor een glaasje ouzo! Supersympathieke familie die de geschiedenis van de camping uit de doeken deed.

Na een geslaagde avond hopelijk een goede nachtrust!

Afgeklokt op 59km te Bruhstal

Geplaatst in 2014, Bodensee.

2 reacties

  1. Jullie zijn duidelijk weer goed gevorderd 🙂 Knap hoor!
    Wij sturen jullie vanuit het verre Hondon heel veel zon met bergen ernergie om morgen de heuvels te trotseren!
    Fiets ze, lieve schatten, maar vooral GENIET!!
    xxx

Reacties zijn gesloten.