Dag 13, heavy as hell…

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Vandaag was zwaar… Heel zwaar. Niet het eerste deel tot Pforzheim. Dat ging goed. Wel wat hellingen, soms 10% maar nooit echt lang. Rond Pforzheim hebben we ook niet het routeboekje gevolgd maar wel de fietspijlen naar het centrum die ons recht naar een Gelateria brachten… Mjam mjam.. Voor iedereen een ijsje en voor Lukas een pannenkoek met Nutella!
Daarna nog de Würmtalradweg gevolgd voor een aantal kilometer. Maar dan… de camping ligt op een heuvel… Een Duitser sprak ons aan en wees ons de weg naar Schellbronn, een rustige route, maar geen fietsroute! De weg ging supersteil naar boven. We zijn moeten afstappen om de fietsen naar boven te duwen! De laatste 6 kilometer duurden meer dan een uur!! Echt heavy as hell! Kindjes uit de kar en te voet die steile helling p. Wat een helden zijn het. Geen gemor, integendeel ze vinden het super! Ondanks al het afzien konden we toch genieten van het mooie uitzicht, de fruitgaarden en bossen. Het was ongetwijfeld een van de mooiste stukjes route tot hiertoe, maar wel een van de vermoeiendste!
Gelukkig maakte de camping en het freibad veel goed. Na een zwempartij in het frisse water, lekker eten in het restaurantje van de camping en wat spelen op de speeltuin waren we al het afzien al vergeten en blijven er alleen de mooie herinneringen over!
De kindjes vragen nu al waar “onze buren” zijn. Daarmee willen ze het Nederlands koppel zeggen waarmee we ook vandaag weer op de camping staan. Het zijn echt supersympathieke mensen. Deze ochtend hebben we nog samen een koffie op het terras van de camping gedronken. We zijn er ons zeil vergeten en dat hebben zij dan voor ons meegenomen!
Vandaag vroeg bed in, want het was superzwaar!

Dat er zo weinig foto’s verschijnen heeft te maken met het slechte gsm-bereik. Als er enkel Edge is, duurt het veel te lang om een foto te uploaden.

Afgeklokt op 53km in Schellbronn
oimage

Geplaatst in 2014, Bodensee.

3 reacties

  1. WAUW, dat ziet er al een geweldige vakantie uit! En hellingen van 10% zijn inderdaad geen lachertje, ik heb de Mont Ventoux (ook 10%) opgereden maar dat was met een koersfiets dus een dikke chapeau dat jullie die hellingen aandurfden!

    Geniet nog van jullie fantastische trip.

    Groetjes aan iedereen,

    babysit Tom

  2. Zoveel speeltuinen… Amaai!!
    Maar zie ik kleine oogjes bij lukas?! Kruip maar eens lekker vroeg onder de wol, of doe een dutje in de kar, dan kan je je energie weer wat opbouwen.
    Bravo voor jullie hoor, doe zo voort…

    Telkens als het hier extra warm is , of heel hard regent, zegt Jules “ocharme mijn meter, die zit nu op de fiets!!!!”

    Dus blijven volhouden he…

    Liefs de denyskes

  3. Ik heb jullie een paar dagjes niet gevolgd wegens de drukte hier,maar vanavond,terwijl Arnout en Marjan eens rustig op restaurant gaan en wij dus babysitten,ontdek ik weer hoe fijn jullie het hebben ,en sta ik in bewondering voor jullie fietsavonturen !
    Prachtig,zo kunnen genieten van jullie gezinnetje,rust,heerlijke speeltuintjes en prachtige zwempartijtjes !
    Niets dan respect !
    Dikke kus voor jullie allemaal en geniet ervan !
    Tante Leen en oom Paul

Reacties zijn gesloten.