Dag 16, rustdag en afscheid van onze buren

Deze ochtend was het na een nachtje regen even droog. Helaas begon het na een uurtje weer te regenen. De moraal zat niet zo goed. De kindjes speelden alsof er niks aan de hand was! Die hebben er echt geen last van.
Dan hebben we snel beslist om een rustdag in te lassen. Gebeld met de jeugdherberg en een familiekamer gereserveerd. Alles zo droog mogelijk ingepakt en Sigmaringen bezocht.

dan hebben we beslist om een rustdag in te lassen en moesten we afscheid nemen van de buren

We moesten dus afscheid nemen van onze buren die moedig besloten om wel verder te fietsen! Onze wegen liepen al sinds een paar dagen samen en het klikte echt wel, vreemd dus om nu afscheid te nemen. Maar we zien elkaar zeker nog eens terug! De kindjes begonnen ook echt een band te krijgen met Jan en Marja.
Daarna Iets gaan eten (tegenvaller, veel te duur en niet echt lekker) Nog even op zoek gegaan naar een speelgoedwinkel maar helaas niets gevonden. Dan maar een “kinder surprise”-eitje voor de kinderen.
Daarna nog een serieuse klim richting jeugdherberg. Nog kort een Frans koppeltje ontmoet uit Grenoble die naar Boedapest willen fietsen langs de Donau.
Er is hier een overdekt deel waar we de tent kunnen laten drogen. Ook onze kamer is precies een droogrek, overal kleren en handdoeken.

een speelkamer voor de kinderen!

Het eten in de jeugdherberg was basic maar wel lekker.
Er is een speelkamer voor de kinderen… De rust die iedereen nodig had vinden we hier!
Iedereen vandaag vroeg het bed in om morgen verder te rijden, regen of niet!
Als alles goed gaat zijn we over 2 dagen aan de Bodensee!

Vandaag toch 6km gefietst 🙂
image

image

Geplaatst in 2014, Bodensee.

3 reacties

  1. Dat daggetje rust hebben jullie zeker en vast verdiend!!! En aan jullie tempo halen jullie ‘de buren’ zeker terug in (ofwel missen zij jullie en blijven ze wel wachten!!)
    In ieder geval, toi toi toi!!! Groetjes van ons allemaal!!! XXX

Reacties zijn gesloten.